Thursday, May 20, 2010

Like father Like doter okehhh


To my loyal blog reader..yg dah lama..
sejak dulu kala mesti penah baca entry saya pasal Do You Really Know Him...
dalam entry ttuh ala2 tag menanya kita kenal tak hubby kita sepenuhnya..
so saya try jawab tag tuh n comparekan dengan jawapan mr papa...
ada banyak yang betul n a few yang salah..dan yang salah tu ialah mengenai habits mr papa...
ada yang nak baca entry tu balik ker...
ok ok ok..
nak memudahkan korang....
klik DISINI yer....
So kisahnya sekarang...habits mr papa nih...
dah menurun ke alesha...

Ralit sungguh dia ngan habits nih...
sampai muka naik stim ummi tgk...
sambil2 layan slot drama akasia yang ganti adamaya tuh...
mujurlah alesha nih bertimbang rasa ngan ummi..
petang2 je bagi ummi pegang remote kejap...
sebab dia tau..papa dia balik je..mesti channel 801 ke atas...
(tapi mr papa duk minat citer GELORA DI HATI SARA) walaupun semalam missed...
hahahahha..poyos jugak minat drama melayu..
dia minat fauziah latiff tu .... aishhhh...
ishhh melalut pulak..
back to habits alesha nih..
kalau dibiarkan sampai lunyai2...
sampai putus2 lah kiranya...
tapi semalam saja saya biarkan..sebab nak tgk apa jadi kat benda yang digigit tuh..
errr dah tau ke apa...
jom kita close up sket...

straw yyer kengkawan..
memang sangat anak papa...
papa gitu ahhh..lepas makan minum kat kedai..
mesti digigit2 straw tuh...
aisy nanti tak tau ahhh..
nak ikut habits ummi...atau papa...
we will wait n see ya...

13 memo menunggu dibaca:

mama_iris said...

heehehe....anak pompuan ikot papa la best......org kata apa,sejuk????hapa yg sejuk ekk??

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

wpun photostat muka ummi tapi habit ikut papa ye... nti bila2 cuba snap pic depa dua2 tu tgh hisap straw. sahih lucu tgk dua beranak ni.

Diamilikku said...

eza : hurmmm payah weh...alesha kalau makan nak duk ngan aku...tapi takpa aku akan usahakan jugak

Naddiea said...

sone,anak2 mesti akan ikut perangai salah sorang mak ayah.dah anak kita kan harus la ikut perangai parents.paling2 jauh pun perangai tok nenek je la.hehe...

Diamilikku said...

Mama Airis : Muka anak pompuan kalau ikut ayah baru sejuk (org kata tak gaduh2...bukan perangai sayang)....gegegge...

Nadd : yup...kalau ikut perangai org biaq hat elok2 takpa..hat tak elok aku tak mo

Aleeya said...

heheh camtu la kan..besa anak girl ni mesti ikot pangai bapaknye..

zue @ annaleeya said...

muka cam ummi alesha nih.. tp habit ikut papa eh... takpelah alesha... anak papa kan????

Diamilikku said...

Aleeya : haaa kan...mesti damia ikut pangai papa dia kan...

Zue : kak...dah memang anak papa nih...

ietafakyra said...

weh gelora di hati sara tu shoot kt banglo tepi2 umah aku... hihihii, lain pulak komen aku ek! btw mmg la sungguh2 tiru papa dia ni. cukup la muka mcm umi, yg lelain paih ni ikut papa ja la kot! :D

Diamilikku said...

ieta : apakah maksud hang nak suh dia jadi sprinter jugak?? plus ketinggian ikut papa jgn kemetot mcm aku...hang memang kijam...hahahahahahha

fham5579 said...

elok2 anak pompuan ni bg close ngan papa...even anak laki pun actually...

Diana said...

hehehe...aku suka tgk budak2 bila depa terikut habit mak ayah...lawak! hehehe...nisa ada benda ikut papa ada benda ikut mama...idlan ni coming soon kot...

Diamilikku said...

Hanim : so far anak2 aku memang close ngan mizan..sangat2 close...ngan aku time tidoq ja..hahahha..

DD : aku duk tunggu aisy jugak nih...alesha memang nampak dah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin