Wednesday, May 12, 2010

Bihun vs Teh O Blackcurrent

wahhh sedih ni...
malaysia kalah 3-2 ngan jepun...
hampeh tul lahhh...
hurmmm...walaupun saya tgk2 ayam je...
sebab duk melayan nak bagi alesha ngan aisy tido...
mr papa duk layan ngan anak sedara merangkap atlit yang dia duk training..
so nak layan malaysia vs jepun..
mr papa request suh masak bihun goreng...
dah siap2 masak hidang atas coffee table..letak pinggan sudu garfu semua...
saya bancuh teh o...
lepas tu masuk bilik bawak anak2 tido...
tapi tak nak tido jugak..
terus kuar balik...mintak air nak minum..tetiba minum rasa teh o blackcurrent...
rupa2nya mr papa dah inovasikan air teh o dengan mencampurkan sesudu blackcurrent..
kreatif tul...layan lah dua2 org tuh...
habis seteko teh o diorang berdua minum...
memang layannn aaah tu......

kalau nak tau camner rasa teh o blackcurrent...cuba ahhhhh...wink wink...






10 memo menunggu dibaca:

SYAbAR said...

akak dlm seminggu mesti pekena bihun goreng dik. dah nama pun peberet. Ni tengok buhun yg kau goreng, dah telefon maid minta dia gorengkan bihun utk dinner akak mlm ni. Smlm pun pekena bihun juga....

Diamilikku said...

hahahahah...akak..su pi kl jap gi nih....tido uniten...nanti su calling2 akak ehhh

lily azliyana @ mama zara said...

kak su, betul ke nak singgah shah alam. ok jek nak jumpe2x..tp kena lepas opis hr lah..hehehe

nway, in case kak su free, contact le saye yer..019-3153303..=D

ietafakyra said...

sedap bihun itu... bagus untuk diet tk makan nasi... tp nnt dia lekat2 ja kat dinding perut aku, aku jd lapaq balik! haaaiiihhh....

SYAbAR said...

orite...

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

adakah teh o blackcurrent tu cara atlet berdiet?

wey saipa komen aku utk entry hang yg sblm2 ni x kuar ha...heran....

Diamilikku said...

lily...aahh memang nak gi lepak shah alam sementara tunggu flight balik dari subang kul 8.20 malam...

Diamilikku said...

ieta : yo lah tu....hang bukan makan nasi banyak mana pun...meratah lauk ja banyak..mcm aku tak kenai hang

Diamilikku said...

eza tu memang misteri...aku pun tak leh bagi jawapan..adakah blog aku berhantu...hahahahhahah

sabrosa said...

no credit for me kerana memperkenalkan teh o blackcurrent???

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin