Sunday, May 9, 2010

Hari Untuk Wanita Bergelar Ibu

You're a precious mama to me...i'm so proud to be your doter...
mama...kalaulah mama masih ada...miss you so much...

~Al-Fatihah~

Juga untuk ma di Terengganu, bonda serta semua wanita yang bergelar ibu...
Saya memang terharu tgh2 malam ni..
saya sebenarnya sibuk buat teks ucapan untuk majlis malam esok..
disebabkan saya dapat bahan lambat...so terpaksa bersengkang mata..
tumpang anak2 dah tido..bukan tak leh buat esok..tapi risau esok aisy meragam ke apa ke kan..
so better settlekan malam ni jugak..
yang peliknya mr papa duk berjaga jugak..ingatkan dia nak teman saya le kan..
rupa2nya member dah plan something...
my second surprise in a week...
memang terharu tahap dewata raya dah nih..
syahdu syahdan tengah2 malam..
walaupun sepatutnya surprise tu untuk mak kita kan..
nih suami plak bagi surprise kat isteri on behalf of anak2..
almaklumlah anak2 tak paham mende lagi kan...
so apa hadiahnya..
simple tapi sangat cantik dan saya suka..



tadaaaaaaaaaaaa...


Frame gambar sepasang burung...
apa relevannya ehhkk...
entah..nanti nak tanya pelukis gambar nih..
budak maktab adik saya rupanya..Eju namanya..
duk training dengan mr papa petang2..
pandai aaa buat komplot dua2 org...


The notes...


Suka dan sangat terharu...TITIK.


12 memo menunggu dibaca:

aramis2177 said...

Happy mom's day to u too sis!!!
Mizan nih mmg sgt2 sweet laaa...untung sone!!!!

Diamilikku said...

sweet like cotton candy ehhh...hahahahah....setiap insan ada kelebihan dan keistimewaan masing2..same goes to abg cd kan kak...

@e_da said...

happy mothers day kak su.. bestnya dapat suprise....

pagi ni hubby ida buatkan breakfast sebelum ida bgn tido lg.. suprise breakfast.. hihih

SYAbAR said...

sungguh bermakna pemberian mizan itu. Bila aleesha dan aisy besar tahulah nanti mereka akan maksud mendalam papanya di sebalik frame `dua sejoli tu'

Diamilikku said...

eida : wow bestnya ...breakfast apakah yang telah dihasilkan itu?? sure menariks..hubby ida kan pandai deco2 makanan...

Diamilikku said...

Kak min : bermakna juga komen akak ni..hehehhehe...*wink wink*....

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

romantik gak sekali sekala bagi present drawing kan. mizan ni berjiwa art ka.aku x dpt hadiah pun!!!.huhu..

ietafakyra said...

sone, he's wiser thru the years... so jgn terkejut if lepas ni lagi BESAR PUNYA surprise menanti hang. cewah! pandai2 ja aku teka ek.... :D

@>--ummi zahra--<@ said...

so sweet..sangat bertuah sue dapat mizan yang very the romantic lah..hehhehe..mmg boleh tangkap nangis di tengah2 malam yg syahdu ni..hihihihi..

Diamilikku said...

Eza : dia memang amik art masa form 5 tapi takat tu ja lah..hahahahah...aku tak tau dia pandai art ka dak...

Diamilikku said...

Ieta : pandai2lah hang teka naa..tapi kalau betul pun aku suka..idakla semakin bertambah usia semakin rengganghubungan suami isteri kan

Diamilikku said...

mimi : hermmm...romantik mizan nih kekadang je...tapi bila mai time tu memang tangkap leleh ahhhh..syahdu syahdan gitu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin